29.05.2019

Suomeen uusi lastenfestivaali

Suomen Suurin Lastenfestivaali kiertää seitsemän paikkakuntaa marras-joulukuussa 2019. Ensimmäistä kertaa järjestettävän lastenfestivaalin tähtinä nähdään Hevisaurus, Ti-Ti Nalle ja Kikattava Kakkiainen. Festivaalin liput nyt myynnissä.


Suomalaislapset saavat oman lastenfestivaalin, kun Suomen Suurin Lastenfestivaali lanseerataan tämän vuoden marraskuussa. Festivaalin järjestävät yhteistyössä kokeneet musiikkialan toimijat Sony Music ja Central Line Entertainment Oy. ”Ajatuksena on luoda lapsille oma festivaalitapahtuma, jossa esiintyjät ja touhut on suunniteltu nimenomaan lapsille. Tarkoituksena on luoda tästä vuosittainen tapahtuma. Mielestämme lapset ovat ansainneet oman laadukkaan ja kivan festivaalin”, kommentoi Central Line Entertainment Oy:n perustaja Petri Ekman.

Tänä vuonna Suomen Suurimman Lastenfestivaalin tähtinä nähdään viime vuonna 30-vuotisjuhliaan viettänyt Ti-Ti Nalle, neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus ja Pikku-Kakkosestakin tuttu, Emma-palkittu Kikattava Kakkiainen.

LIPUT>>


SUOMEN SUURIN LASTENFESTIVAALI 2019
La 30.11. Logomo, Turku
Su 1.12. Urheilutalo, Pori (liput centralline.fi)
La 7.12. Zemppi Areena, Kempele (liput centralline.fi)
La 14.12. Metro Areena, Espoo (liput centralline.fi)
Su 15.12. Paviljonki, Jyväskylä
La 21.12. Musiikkikeskus, Kuopio
Su 22.12. Tampere-talo, Tampere

Lue lisää.

www.suomensuurinlastenfestivaali.com

Jaa